Vejledning og priser

Det koster ikke noget at spørge os, så… hvis I har spørgsmål, spørg. Vi kan svare på alt – og det, vi ikke kan svare på, dét kan vi undersøge. Nedenfor kan I læse mere om vores priser, samt om mulighederne for støtte.

 

Irmelin H.C. Prehn på Teater Vestvolden - fotograf Claus Christensen

 

Fortæl os, hvad I vil have, og få et tilbud
Vores priser varierer meget, alt efter hvad det er, I gerne vil have, men de varierer også efter helt lavpraktiske detaljer, såsom sted og dato.

Derfor er det ikke muligt for os på forhånd at sige, om prisen er 5.000 kr. eller 500.000 kr., men hvis I fortæller os:

1) Hvad vi skal lave, og

2) hvor og hvornår vi skal lave det, og

3) hvad I gerne vil have ud af det…

…så vender vi tilbage til jer med en pris. Husk dog: Mange gange er det nemmere at tale om det over telefonen, især hvis I er lidt i tvivl.

 

Fortæl os, hvad I vil spendere, og få et tilbud
Måske er I meget i tvivl om hvad og hvor og hvornår og hvad det rent faktisk er, I gerne vil have ud af det, men det kan vi sagtens hjælpe med.

Det er dog nemmest for os, hvis I på forhånd har gjort jer nogle overvejelser omkring jeres budget, så vi ikke skal famle i blinde. Vi har prøvet at lave små opgaver for næsten ingen penge, og vi har prøvet at lave store opgaver for rigtigt mange penge, og for det meste laver vi opgaver, der befinder sig et sted midtimellem.

Med andre ord: Fortæl os, hvad jeres budget er, og så skal vi nok fortælle, hvad vi kan tilbyde jer.

 

Støttemuligheder
Nogle gange er det muligt at få støtte til at bruge os, fx hel eller delvis støtte fra private og offentlige fonde, herunder Statens Kunstfond og Kulturministeriet.

Vi kender fondene og puljerne – vi kender ansøgningsfristerne – og vi kender de små detaljer, som gør forskellen mellem bevilling og afslag – men kontakt os i rigtig god tid: Noget kan lade sig gøre, noget kan ikke lade sig gøre, og noget kan kun måske lade sig gøre.

Vi kan hjælpe med vejledning og budget, og foreslå forskellige projektbeskrivelser. Det er endda gratis. Men I skal dog selv udforme og sende ansøgningen m.v.

Advertisement