Engelsk, tysk og andre sprog

Hvis man kan skrive digte i og på dansk, kan man også gøre det på engelsk, tysk, fransk og spansk osv. Stavefejl, grammatik og meget andet betyder ikke så meget – det vigtige er, at eleverne leger med sproget og får en god oplevelse ud af det. Fejlene retter man bagefter.

 

Peter Dyreborg og MC Jabber - fotograf Theis Molin

 

Vi tilbyder alt på engelsk
I februar 2012 lavede vi et pilotprojekt med engelskundervisning på IB World School i Aalborg, støttet af Region Nordjylland, hvor vi underviste både danske og udenlandske elever i poetry slam, selvfølgelig udelukkende på engelsk.

Erfaringerne herfra var så gode, at vi nu fast tilbyder både fællestimer, heldags- og flerdagsforløb osv. med poetry slam på engelsk.

 

Skandinavien og Tyskland
Vi taler ikke selv svensk og norsk, men vi har tætte samarbejdspartnere i både Sverige og Norge, så shows og forløb med de skandinaviske sprog kan nemt arrangeres.

Sammen med en række tyske digtere og poetry slammere, lavede vi i november 2011 et EU-støttet pilotprojekt med et dansk-tysk samarbejde med poetry slam på en række skoler i grænseområdet i Sønderjylland/Tyskland. Et tilsvarende projekt blev gennemført i november 2012, og vi lavede lignende dansk-tyske projekter i 2013, 2014 og 2016, ligesom vi fremadrettet har fokus på at lave projekter, der kan bruges i tyskundervisningen.

 

Kan man slamme på latin?
Hvis der er lærere eller andre, som kunne tænke sig at samarbejde omkring forskellige projekter, store som små, hører vi gerne om det. Vi prøver gerne kræfter med mere eller mindre umulige ideer og opgaver.

Advertisement